دو تن از بیماران نابینا شده در بیمارستان چشمپزشکی نگاه تهران با تکذیب صحبتهای مدیر این مرکز درمانی تاکید کردند هیچ پولی در رابطه با عمل نافرجام چشمان آنها عودت داده نشده است.
صدوقینژاد، کشاورز ۵۹ ساله از بخش رشتخوار استان خراسان رضوی، دوشنبه ۱۰ دیماه در مصاحبه با روزنامه اینترنتی فراز گفت این حادثه را از طریق دادگاه پیگیری خواهد کرد: «چشممان را از دست دادیم، ببینیم میخواهند چه کار کنند. مقصر بیمارستان است؟ مقصر دکتر است؟ چرا این بلا سر ما اومد؟»
او ضمن تکذیب بازگرداندن هزینههای عمل جراحی از سوی بیمارستان نگاه افزود: «ما رفتیم بیمارستان. گفتند از اون وقت دیگه دیر شده تا الان. این رفته توی حسابداری. ۱۴ میلیون و خردهای اولیه داده بودیم برای عمل، آن را ندادند... توی این شهر تهران از این سر تا اون سر، چقدر پول دادیم و خرج کردیم. پول اسنپ، پول مسافرخونه، رفت و آمد، امآرآی بگیر، عکس بگیر، سیتیاسکن بگیر. گفتن که نه، دیگه گذشته.»
دختر او نیز تاکید کرد به دلیل مخالفت مدیر بیمارستان، «حتی یک هزار تومنی» از هزینه عمل جراحی و هزینههای پس از نابینا شدن این بیمار، عودت داده نشده است.
اول دیماه گزارشی در خصوص درباره نابینا شدن ۹ بیمار در بیمارستان نگاه در یک روز منتشر شد.
علی جعفریان، جانشین وزیر بهداشت در دولت مسعود پزشکیان، دوم دیماه این رویداد را «اتفاق ناگوار» نامید و در عین حال تاکید کرد چنین اتفاقاتی «اجتنابناپذیر» است و «در همه جای دنیا رخ میدهد».
محمد رییسزاده، رییس سازمان نظام پزشکی، هم این رخداد را به «حادثه رانندگی» تشبیه کرد و گفت: «اگر اتوبوسی با وجود همه تمهیدات چپ کند و افراد فوت شوند، هر چند حادثه تاسفباری رخ داده اما روالی شناختهشده است.»
در همان زمان، علی نیلی، رییس بیمارستان نگاه، اعلام کرد این مرکز درمانی تمام هزینههای درمانی و جانبی بیماران را عودت داده است.
میرزاخانی، یکی دیگر از بیماران آسیبدیده در بیمارستان نگاه، در مصاحبه با روزنامه اینترنتی فراز بازگرداندن هزینههای اولیه جراحی و سایر هزینههای جانبی را تکذیب کرد و گفت این بیمارستان تنها بابت عملهای انجامشده پس از حادثه، هزینهای دریافت نکرده است.
او که بخشی از چشمش به دلیل عفونت تخلیه شده، اضافه کرد: «این عمل را میتوانستم شهرستان انجام بدم، برای احتیاط بیشتر و اینکه کار بهتر پیش بره، اومدیم تهران، بیمارستان خصوصی که سرنوشت این شد.»
همایون سامهیح نجفآبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ۱۰ دیماه نابینا شدن ۹ نفر در یک بیمارستان در یک روز را «بیسابقه» خواند و گفت «قصور پزشکی» رخ میدهد اما آنچه به وقوع پیوسته، یک «اهمال بسیار بزرگ» بوده و مسئولان بیمارستان باید در قبال آن پاسخگو باشند.
یکی دیگر از بیماران آسیبدیده که در گزارش فراز با نام «ح» معرفی شده، با انتقاد از «بیصداقتی» مسئولان گفت از شکایت خود علیه بیمارستان نگاه صرفنظر نخواهد کرد.
او پیشنهاد این مرکز درمانی مبنی بر «حل مسالمتآمیز» این موضوع را توهینآمیز خواند و اضافه کرد: «حاضرم باغ چند میلیاردیام را بدهم، بینایی چشم مرا برگردانید.»
فراز در ادامه گزارش خود نوشت هرچند در ابتدا شمار افراد آسیبدیده در بیمارستان نگاه ۹ نفر اعلام شده بود اما به گفته برخی بیماران، این تعداد بین ۱۱ تا ۱۴ نفر است.